Tel.: 051/67 90 78
Contact
Zit u met uw handen in het haar door opstijgend vocht? Geen nood, want Verheye Wesley veegt uw problemen van de baan met de beste gevelbehandeling tegen vocht!

Gevelbehandeling tegen vocht: Verheye Wesley is uw professionele partner op maat. Wij zorgen voor de bescherming die u zoekt!

Als u problemen heeft met vocht, is het van het grootste belang dat u meteen start met de beste gevelbehandeling om uw lucht en woning gezond te houden . Onze vakmannen weten raad!

Heel wat woningen werden vroeger gebouwd zonder bescherming tegen opstijgend vocht. Zonder beschermend product of tussenlaag van de gevel kan vocht makkelijk opstijgen en zo uw leefruimte vochtig en ongezond maken. Ook in recentere woningen kunnen vochtproblemen voorkomen door bijvoorbeeld gesprongen leidingen. Wat de oorzaak ook is, met onze gevelbehandeling zijn uw vochtproblemen meteen van de baan!

We gaan te werk met de grootste zorg en injecteren onder druk een vochtwerend, geurloos en niet giftig topproduct in uw gevel. Daarbij gaan onze gespecialiseerde vakwerkers altijd bijzonder nauwkeurig en gedetailleerd te werk. U kunt rekenen op de beste afwerking bij elke gevelbehandeling tegen vocht!

Naast professioneel en nauwkeurig, zijn we ook klantvriendelijk. Wij staan u graag te woord en geven u graag advies op maat voor, tijdens en na uw gevelbehandeling tegen vocht, want wij willen alleen tevreden klanten!

Onze beste gevelbehandelingen tegen vocht worden u aangeboden in de ruime regio Izegem-Roeselare-Kortrijk.

Interesse? Contacteer ons vandaag nog voor bijkomende informatie!

Contacteer ons!051/67 90 78