Tel.: 051/67 90 78
Contact
Bent u uw vochtplekken beu of wilt u vocht in uw woning kost wat kost vermijden? Laat uw gevel dan beschermen tegen vocht door Verheye Wesley!

Gevel beschermen tegen vocht: Verheye Wesley zorgt voor vakkundige en betrouwbare gevelwerken met gegarandeerd het beste resultaat!

Het is heel belangrijk om uw gevel te beschermen tegen vocht. Als uw gevel geen vocht tegenhoudt, dan zal het vocht in uw woning binnendringen en uw gezonde lucht verstoren.

Onze vakmannen komen graag naar uw woning om de staat van uw gevel te evalueren en hem vakkundig te beschermen tegen vocht. Daarbij injecteren we een vochtwerend, geurloos en niet giftig product in uw gevel. Dit product is uiteraard van de beste kwaliteit!

Wij werken alleen met bekwaam en ervaren personeel, zodat uw gevel gegarandeerd de optimale vochtbescherming krijgt. Zo zal elke gevel de aandacht krijgen die hij verdient en nauwkeurig gereinigd en beschermd worden.

Onze vakwerkers beschermen uw gevel met de glimlach tegen vocht en geven u graag professioneel advies en uitleg bij onze werkwijze. Wij garanderen u altijd een klantgerichte en complete service! Voor uw gevelbescherming tegen vocht betaalt u bij ons bovendien een bijzonder lage prijs.

Wij bieden u:

Interesse? Contacteer ons dan vandaag nog voor meer informatie!

Contacteer ons!051/67 90 78